M125 ABS

3.345 €

Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνονται μεταφορικά και έξοδα πινακίδας

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣΤετράχρονος
Υγρόψυκτος
124,6cc
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ1/4
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑEFI
ΙΣΧΥΣ14,6ps /8.250rpm
ΡΟΠΗ12,8Nm /6.500rpm
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ2,6L / 100km
ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ12 L
ΦΡΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣΔίσκος 265mm + ABS
ΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩΔίσκος 265mm + ABS
ΕΜΠΡ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ-ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ
Τηλεσκοπικό Πιρούνι
105mm – 35mm
ΟΠΙΣΘ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ
Δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ
30mm
ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ. 110/80-14
ΟΠΙΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ. 140/70-14
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜxΠxΥ)2000 x 785 x 1220
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΡΟΧΩΝ1390mm
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ760mm
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΔΑΦΟΣ160mm
ΒΑΡΟΣ (ΠΛΗΡΕΣ ΥΓΡΩΝ)160 kg

M125

Σφήνα… και στα μικρά!

Ξεχωριστή Σχεδίαση

Το Μ125 διαθέτει μια ιδιαίτερη αρχιτεκτονική σχεδιασμού, με δυναμικές γραμμές και επιθετική εμφάνιση, που πλέον αποτελεί σήμα κατατεθέν για τα scooters της ZONTES και το κάνουν να ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στο δρόμο.

Υγρόψυκτος Κινητήρας Επιδόσεων

Ο μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος κινητήρας των 124,6 κυβικών αποδίδει 14,6 ίππους και 12,8Νm ροπής.
Παράλληλα, τα επίπεδα της κατανάλωσης φτάνουν στα εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα της τάξης των 2,6L/100km

Keyless Τεχνολογία

Το επαγωγικό κλειδί είναι μικρό σε μέγεθος και μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και σε λουράκι ενός smart watch. Αναγνωρίζει το ειδικό κλειδί όταν βρεθεί σε απόσταση 1,5 μέτρου και διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα που λειτουργεί ακόμα κι αν η στάθμη μπαταρίας είναι χαμηλή. Μέσω του κεντρικού κλειδώματος ελέγχεται το κλείδωμα της σέλας, του τιμονιού και του καλύμματος για την τάπα του ρεζερβουάρ.

Έγχρωμη TFT Οθόνη

Η έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης και φωτεινότητας, με τεχνολογία IPS για μεγαλύτερη γωνία θέασης, διαθέτει αυτόματη ρύθμιση επιπέδου φωτεινότητας ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού που επικρατούν στο περιβάλλον. Έχει τέσσερα εξατομικευμένα θεματικά interfaces για να επιλέξει ο αναβάτης αυτό που του ταιριάζει.

Full LED Φώτα

Τα Full LED φωτιστικά σώματα του χαρίζουν μια μοναδική όψη και μια άκρως αποτελεσματική δέσμη, με το τρισδιάστατο μπροστινό προβολέα και τα πλάγια τοποθετημένα φώτα ημέρας να προσδίδουν τη μοναδική οικογενειακή ταυτότητα των σκούτερ της ZONTES.

LED Πίσω Φωτιστικό Σώμα

Η συστοιχία των οκτώ κάθετων LED πίσω είναι άλλο ένα μοναδικό σημείο που ξεχωρίζει το Μ125.

Διπλή Θύρα USB

Το Μ125 διαθέτει και διπλή θύρα φόρτισης USB QC3.0, μέσα στο αριστερό νοτυλαπάκι κάτω από το τιμόνι.

Ρυθμιζόμενη Ηλεκτρικά Ζελατίνα

Η φιμέ ζελατίνα που διαθέτει το Μ125 ρυθμίζεται ηλεκτρικά σε δύο θέσεις.

Σύστημα Ελέγχου Πίεσης/Θερμοκρασίας Ελαστικών

Το γερμανικό και υψηλής ακρίβειας σύστημα TPMS παρακολουθεί, ενημερώνει για τη σωστή πίεση και θερμοκρασία των ελαστικών και προειδοποιεί σε περίπτωση μη φυσιολογικής πίεσης στην οθόνη της μοτοσυκλέτας.

Αποτελεσματικό Πακέτο Αναρτήσεων

Το πακέτο των αναρτήσεων του Μ125 αποτελείται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 35mm και 105mm διαδρομής και από δύο αμορτισέρ πίσω που δίνουν 92,5mm διαδρομής και ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση σε πέντε θέσεις.

Ασφάλεια παντού και πάντα

Τα φρένα είναι ίδια ακριβώς με του μεγαλύτερου Μ310, με τους δίσκους των 265mm και την ύπαρξη ABS. Το ΖΟΝΤΕΣ Μ125 μάλιστα, είναι από τα λίγα σκούτερ 125cc που διαθέτουν δικάναλο ABS.

Αποθηκευτικός Χώρος

Ο χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος.

Χρήσιμη σημείωση: Κάθε όχημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τις σχάρες και τις χειρολαβές οι οποίες έχουν συναρμολογηθεί από το εργοστάσιο και η χρήση τους τυγχάνουν εγκρίσεων τύπου.
Η χρησιμοποίηση aftermarket σχαρών τροποποιούν τον σχεδιασμό του οχήματος

Τα οχήματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο site μπορεί να διαφέρουν σε λεπτομέρειες. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. για τις τελευταίες εξελίξεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των οχημάτων.

* Προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου. Δείτε αναλυτικότερα τις προϋποθέσεις για οδήγηση με δίπλωμα αυτοκινήτου: https://www.gorgolis.gr/isodynamia-diplomaton-proypotheseis